RMM-Product-Page

Waarom SkyHi?

VoIP voor bedrijven

Voordelig, modern en op maat

comp-MSPM-dashboard-monitor

VOIP telefonie

Vervang uw oude klassieke telefooncentrale door een modern systeem met pakken meer functionaliteit én een voordeligere factuur. Met ons SkyHi platform kunnen we kleine en grotere bedrijven probleemloos overzetten naar VOIP telefonie in de cloud.

Optioneel kunnen we ook integreren met Microsoft Teams, zodat u kan bellen en gebeld worden vanuit de Teams app op eender welk apparaat, voor een fantastische unified communications ervaring.

Enkele voordelen van VOIP in de Cloud:
In the cloud

SkyHi werkt volledig in de cloud, u heeft geen fysieke centrale meer nodig. Nieuwe kablering is vaak ook overbodig want de telefoons kunnen doorgelust worden.

Gebruiksvriendelijk

SkyHi is eenvoudig te configureren maar heeft toch massa’s functionaliteiten. Denk maar aan een keuzemenu, wachtrijen en mobiele apps.


Waarom?

SkyHi is tot 50% goedkoper dan een klassieke centrale en boost uw telefonerende medewerkers hun productiviteit met minstens evenveel.


Vrije keuze aan toestellen

Alle SkyHi formules bieden vrije keuze van IP telefoontoestellen. De meest courante merken en modellen zijn 100% compatibel. Zelf focussen wij op de vaste toestellen van Yealink, de draagbare DECT-toestellen van Gigaset, de draagbare WiFi-toestellen van Grandstream, deurbellen van Grandstream en audio of visuele alerters van Algo Solutions.


Bekijk onze toestellen

Ontdek onze formules