Webinar inschrijving
Vul onderstaand formulier in om in te schrijven op één van onze gratis webinars:


Firmanaam*:
Klantnr D&D (optioneel):
Naam van deelnemer*:
E-mail van deelnemer*:

Selecteer de sessies waar u aan deel zal nemen
(vink de gewenste checkbox(en) links aan)
en klik op de "Inschrijven" knop onderaan de pagina:

New Commerce Experience for Microsoft 365
Donderdag 21 oktober om 10u (verwachte duur: +/- 30 minuten)
Prijs: gratis

Verdeelt u Microsoft 365 of Office 365 licenties voor bedrijven? Dan is deze webinar essentieel. Op korte termijn gaat er inmiddels zeer veel veranderen en zal de manier waarop deze gefactureerd worden veranderen. Tevens zullen er nieuwe mogelijkheden bijkomen en zullen bepaalde policies qua looptijden wijzigen.
U heeft wellicht ook al gehoord over prijsstijgingen voor enkele licenties die eraan zitten te komen vanaf februari volgend jaar. We leggen u graag uit hoe deze omzeilbaar zijn.
Essentiele kost voor wie M365 licenties verkoopt!
 
Azure Virtual Desktop
Dinsdag 26 oktober om 9u30 (verwachte duur: +/- 3 uur)
Prijs: gratis

Azure Virtual Desktop is een moderne oplossing om voor uw bedrijfsklanten een virtuele werkplek in de cloud op te zetten. Vergelijk het met Terminal Services / Remote Desktop Services, maar dan volledig gemoderniseerd, in de cloud, schaalbaar en geoptimaliseerd voor onder meer Microsoft 365 en Teams.
In deze training zetten we samen een Azure Virtual Desktop omgeving op!
  • Configuratie van A-Z
  • Active Directory server opzetten, AD Connect, AVD tenant, sesion host, ...
  • Tot en met een blanco werkende AVD omgeving
  • Commerciëel model en prijsberekening via Prica Calculator
Voor deze webinar is het handig (maar niet verplicht) om over een basiskennis Azure te beschikken. Indien je hieraan twijfelt, is het een goed idee om onze Azure basics webinar van enkele maanden geleden te herbekijken. De opname vind je hier terug.
 
Defender for Endpoint
Donderdag 28 oktober om 10u (verwachte duur: +/- 1 uur)
Prijs: gratis

Defender for Endpoint is een moderne beveiligingsoplossing geïntegreerd in Microsoft 365 die kan instaan voor de bescherming van on-premise netwerken. Inclusief next-generation beveiligingstechnologie. We leggen u graag uit hoe dit werkt, wat het kost, en laten een live demo zien.
 
Power Automate
Vrijdag 29 oktober om 10u (verwachte duur: +/- 1.5 uur)
Prijs: gratis

Met Power Automate (voorheen Flow) kan je werkstromen en processen automatiseren en allerhande leuke dingen doen, geïntegreerd binnen Microsoft 365. Leer er alles over in deze bijzonder interessante webinar!
 
Deze webinars worden gegeven in een Teams meeting. We mailen u op voorhand de meeting links door. Vul dus zeker een correct werkend e-mailadres in, in het formulier hierboven!Contacteer ons via sales@cloudhighway.be indien er nog vragen zijn.